Меню
Slider Image

НАЙ-НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:   0% ЛИХВА ПРИ ФИНАНСОВ ЛИЗИНГ ЗА JCB БАГЕР-ТОВАРАЧИ

Slider Image

НАЙ-НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:   КОМБИНИРАН БАГЕР-ТОВАРАЧ JCB 3CX COMPACT НА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА

Slider Image

НАЙ-НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:   КОМБИНИРАН БАГЕР-ТОВАРАЧ JCB 3CX COMPACT НА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА

Гуми

JCB предлага над 180 типа гуми, които покриват целия спектър от продуктите на компанията. Асортиментът включва премиум гуми, като Michelin, също така фирмените гуми JCB Sitemaster и индустриални гуми Apollo.
Всички гуми са специално разработени за натоварена и продуктивна работа с Вашата машина JCB. Това прави гумите предлагани от СИ ЕМ ЕЛ No1.

Гумите от серията JCB Sitemaster са специално разработени съгласно спецификациите на машините JCB, като се залага върху оптималната съвместна работа и осигуряване на най-добрите показатели за сцепление, проходимост, якост и минимално износване при правилна експлоатация. Впоследствие тази моделна серия е подобрена, изборът е разширирен. Производителността, икономичността и якостта са повишени. Появяват се и нови видове протектори за по-голяма контактна повърхност. 

Продукцията JCB Steelmaster за верижни компоненти по ходовата част е предназначена за дългосрочна работа, като същевременно тя има конкурентна цена, което максимално увеличава производителността и съкращава експлоатационните разходи. Безусловно, тази серия идеално се съчетава с верижните багерите JCB. Тъй като ходовата част на багера играе важна роля, разработвайки компонентите JCB Steelmaster, основно внимание се отделя на качеството. Завидната производителност се постига благодарение на първокласни компоненти, херметизирани за целия срок на експлоатация ролки и стомана от висок клас.

СИ ЕМ ЕЛ е дилър на Michelin за България и предлага найтърсените типоразмери гуми за строителна техника.
Гумите Michelin са разработени с оглед на найразлични условия за експлоатация – от продължително придвижване по пътищата до работа на необорудвани строителни площадки.

СИ ЕМ ЕЛ e дилър също така и на индустриални гуми Apollo. Аpollo Tyres – Един от водещите производители на гуми в Индия и в света (Apollo e на 16-то място сред световните производители на гуми на планетата). Компанията е съсредоточена в разработката на нови модели гуми, като предлага за леки, тежки и индустриални приложения.
Apollo Tyres - една от най-бързо развиващите се марки за гуми в света. В момента компанията притежава два бранда- Apollo Tyres в Индия и Apollo Vredestein в Европа, като изнася продукцията си в повече от 100 държави в света.

Историята на компанията Apollo започва преди 38 години. Продуктовата гама не само покрива нуждите на производителите на специализирана техника, а и представлява  сериозен конкурент на световните производители на гуми.  Новата линия индустриални гуми Apollo е въплъщение на здравина и надеждност. Те са с превъзходно качество, имат висока производителност и продължителна експлоатация.

Продуктовата гама включва гуми за багер-товарачи, телескопични, челни и мини товарачи, колесни багери, както и за еднобандажни валяци.

Клиентите могат да закупят гумите Michelin, Sitemaster или Apollo и на по-рано закупените машини.
Правилният избор на консумативи и резервни части има огромно значение за постигане на максимална производителност на Вашите машини и най-голяма възвращаемост на вложените инвестиции. JCB предлага голяма гама от консумативи и резервни части, включително зъби, ножове, шила и различни комплекти, за да удовлетвори дори най-взискателните си клиенти.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки