Меню
Slider Image

НАЙ-НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:   0% ЛИХВА ПРИ ФИНАНСОВ ЛИЗИНГ ЗА JCB БАГЕР-ТОВАРАЧИ

Slider Image

НАЙ-НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:   КОМБИНИРАН БАГЕР-ТОВАРАЧ JCB 3CX COMPACT НА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА

Slider Image

НАЙ-НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:   КОМБИНИРАН БАГЕР-ТОВАРАЧ JCB 3CX COMPACT НА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА

JCB Livelink

"LIVELINK, ЗНАНИЕТО Е СИЛА!

JCB LIVELINK е иновативна софтуерна система, която ви позволява да контролирате и управлявате вашите машини дистанционно - онлайн, по имейл или от мобилен телефон  

Ползи в производителността и разходите – проследяването на времето, при работа на празен ход, дистанционният контрол на двигателя и информацията за разхода на горивото на машината, позволяват да бъде постигната икономия на гориво; информацията за текущото местоположение на машината, повишава ефективността от планирата работа за деня; функциите свързани със защита от кражба на машината, могат да намалят стойността на застраховката на багера.

Ползи за поддръжката – Точното проследяване на отработените часове, записи на историята на извършените операции по поддръжката, предупрежденията за критични режими на работа на машината и предупрежденията за необходимост от  техническо обслужване, подобряват планирането на сервизната дейност. 

Ползи за сигурността – Установяването на геозони в реално време, Ви позволява да зададете текущ работен периметър на работа на машината, в рамките на обекта, заедно със система от предупреждения при излизане извън този параметър. Тези функции за проследяване на местоположението и контрол върху работата на двигателя, помагат за безопасното съхранение на машините.   

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки