Меню
Slider Image

НАЙ-НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:   0% ЛИХВА ПРИ ФИНАНСОВ ЛИЗИНГ ЗА JCB БАГЕР-ТОВАРАЧИ

Slider Image

НАЙ-НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:   КОМБИНИРАН БАГЕР-ТОВАРАЧ JCB 3CX COMPACT НА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА

Slider Image

НАЙ-НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:   КОМБИНИРАН БАГЕР-ТОВАРАЧ JCB 3CX COMPACT НА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА

JCB Livelink

"LIVELINK, ЗНАНИЕТО Е СИЛА!

JCB LIVELINK е иновативна софтуерна система, която ви позволява да контролирате и управлявате вашите машини дистанционно - онлайн, по имейл или от мобилен телефон  

Ползи в производителността и разходите – проследяването на времето, при работа на празен ход, дистанционният контрол на двигателя и информацията за разхода на горивото на машината, позволяват да бъде постигната икономия на гориво; информацията за текущото местоположение на машината, повишава ефективността от планирата работа за деня; функциите свързани със защита от кражба на машината, могат да намалят стойността на застраховката на багера.

Ползи за поддръжката – Точното проследяване на отработените часове, записи на историята на извършените операции по поддръжката, предупрежденията за критични режими на работа на машината и предупрежденията за необходимост от  техническо обслужване, подобряват планирането на сервизната дейност. 

Ползи за сигурността – Установяването на геозони в реално време, Ви позволява да зададете текущ работен периметър на работа на машината, в рамките на обекта, заедно със система от предупреждения при излизане извън този параметър. Тези функции за проследяване на местоположението и контрол върху работата на двигателя, помагат за безопасното съхранение на машините.   

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки